Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Cu speranța că experiența acumulată în urma inaugurării grătarelor pentru vinete, roșii, ardei, etc din KM 5, precum și a fabuloasei tăieri de panglică din dreptul unei treceri pentru pietoni de la Azilului de bătrîni din Faleză Nord o va îndemna pe deputata Manuela Mitrea să se avânte vulturește într-un proiect extrem de complex precum edificarea unui sens giratoriu, căruia să-i ia moțul și să ne ducă, iată, în Europa, public mesajul transmis de un cititor.

(Sigur, dacă, din greșeală, mesajul ajunge și la șeful județean așa-ziselor drumuri naționale sau îl afișează vreun bodyguard zăpăug la intrarea unui vreunui club din Mamaia, de l-o vedea însuși primarele revoluționar, nu ne supărăm deloc.)

“Bună ziua. Numele meu este Marius Georgescu și vreau să vă semnalez prin acest mail o situație care trebuie adusă la cunoștința dumneavoastră pentru soluționarea unei probleme care pune în pericol circulația pe bulevardul I.C Brătianu, în zona Dacia Service, la ieșirea din oraș spre Valul lui Traian, unde am fost la un pas de a produce un accident din cauza unui șofer care a trecut peste linia continuă pentru a intra la Dacia Service. Dintr-un articol de presă am înțeles că în acea zonă va fi amplasat un sens giratoriu (acest lucru a fost declarat de șeful DRDP constanța într-un interviu acum multe luni, care spunea că va fi amplasat acest sens giratoriu și sper să nu treacă încă 10 ani până când acest sens va fi făcut), care cred că este foarte util în zona aceea, unde este mare pericol de producere de accidente. Nu este prima dată când mi se întâmplă așa ceva. Frecventez des acea porțiune de drum. Mulțumesc.”

Read more http://constanteanul.com/2014/daca-s-a-inaugurat-o-trecere-de-pietoni-sa-ne-incercam-muschii-si-cu-un-giratoriu/