Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Există o considerațiune simplă pentru care persoana pe care o consider potrivită să ocupe slujba de rector al Universității Ovidius este Sorin Rugină. Nici măcar nu țin de programele pe care cei trei competitori le-au afișat pe site-ul instituției amintite, dedicat scrutinului ce se desfășoară astăzi, fiindcă, dacă v-ați ostenit să le citiți, e ușor de constatat că sunt compuse din pagini întregi de generalități atât de neutre încât orice PR cu minim de cunoștințe în domeniu le-ar fi scris între două comunicate dedicate războiului din Ucraina.

În fine, de ce Rugină și nu Catrinoiu sau Stăiculescu.

Rugină mai are 2 ani până la pensie, nu este influențat de perspectiva unui viitor mandat plin de 4 ani, ca atare poate să extirpe fără milă putreziciunea a cărui moț bubos a fost Dănuț Epure. Spre deosebire de el, contracandidatele visează, Catrinoiu chiar public, la un următor mandat în fruntea Universității, ori fără o oarecare înțelegere pentru șpăgari pe sistemul Ligii Naționale de Fotbal la momentul zero, când toți hoții din frunte și din jurul cluburilor, plus arbitrii, au jurat cu mâna pe corason cinste până la moarte, așa ceva e puțin probabil.

Ah, și ar mai fi o chestiune: Rugină nu e omul Sistemului, fie el Sistemul cu parfum de politică locală sau cu epoleții bine camuflați sub bluzița cu aer parizian.

Read more http://constanteanul.com/2014/de-ce-cred-ca-rectorul-ar-trebui-sa-poarte-numele-rugina/