Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Diana SLAV

Este deja o traditie ca la jumatatea lunii mai sa se organizeze Noaptea muzeelor. Este o initiativa europeana care a prins amploare si in care se inscriu tot mai multe muzee cu tot mai multe actiuni.

Si separat v-am pregatit si o lista completa cu Evenimentele lunii Mai in Constanta.

La noi in Constanta pana acum au participat constant Muzeul de Marina si Muzeul de Istorie si Arheologie impreuna cu Mozaicul Roman. Muzeul de Marina a facut o traditie de asemenea aducand fanfara la un concert in jurul orei 20.

Muzeul de Arta Constanta Pana acum, conform primelor doua surse mentionate mai sus, ar fi o premiera inscrierea Muzeului de Arta Constanta care pana acum nu a avut porti deschise la acest eveniment (sau nu am stiut eu de ele). Promit chiar si un moment artistic si va recomand sa ajungeti fiindca acustica acolo este extraordinara (tocmai ce am fost la un Vernisaj de artisti plastici turci care a avut un mic recital de pian si vioara). Un mic album foto cu opere expuse puteti vedea aici.

Update: Si azi la prima ora am aflat ca vom avea si o Zi a Portilor Deschise duminica 18 Mai cu program normal de vizita la care Muzeul de Arta este inscris (program normal 9-17).

Materialul întreg pe blogul Dianei Slav

Read more http://constanteanul.com/2014/participanti-noaptea-muzeelor-si-ziua-portilor-deschise-constanta-2014/