Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Cei mai buni sportivi de yachting români și străini de la clasele Optimist, Zoom 8, Cadet, Laser 4.7, Laser Radial si Laser Standard se vor întrece, în perioada 15-18 mai, a.c., la Mamaia, pe Lacul Siutghiol, în cadrul celei de-a 53-a ediție a Regattei Internaționale Trofeul Tomis.

Competiția, organizată de Yacht Club Regal Român și Federația Română de Yachting, se va desfășura pe parcursul a două zile și reunește sportivi de top din clasele de yachting amintite mai sus de la numeroase cluburi de yachting din țară si de peste hotare. Comitetul de cursă va fi condus de un Ofițer Internațional de Cursă din Turcia, de asemenea un comitet de protest având, ca și membri, arbitrii internaționali vor asigura profesionalismul și standardul de top al competiției.

La ediția de anul trecut a Trofeului Tomis au participat un număr record de 109 ambarcațiuni și 118 sportivi din Austria, Suedia, Finlanda, Bulgaria, Israel și România.

Program:

17 mai, orele 09.55 – Primul semnal de avertizare, start posibil; 4 curse; 18 mai, orele 09.55 – Primul semnal de avertizare start posibil; 3 curse; 18 mai, orele 16.00 – Festivitatea de premiere.

Read more http://constanteanul.com/2014/regata-trofeul-tomis-pe-lacul-siutghiol-spectacol-de-veliere-la-sfarsit-de-saptamana/