Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Greu de crezut că mi-a luat atât de mult timp să scriu câteva rânduri despre acest eveniment – Gala Zece Oameni de Valoare pentru Constanța, organizat de Asociația Isis, sub patronajul Spitalului privat cu același nume – , care m-a surprins într-o postură cu care nu-s obișnuit, aceea de a fi scos pe scenă și luat la cele mai plăcute perechi de palme de sute de oameni. Plus că veneam din postura de critic, onest, dar critic al trecutei manifestări din 2013. Să premiezi pe unul din criticii tăi… hm, îți trebuie un munte de bărbăție.

În fine, lucrurile s-au schimbat mult în bine la capitolul organizare și asta mă face să mă simt cumva părtaș la un show bun și ALTFEL decât a fost până acum, iar prietenii știu la ce mă refer.

Nu voi intra în detalii, căci voi fi extrem de subiectiv și nici n-aș putea fi altfel, fiindcă prezența mea între cei Zece Oameni de Valoare pentru Constanța s-a întâmplat fix în anul în care fiica mea împlinește 10 ani, în anul în care firma mea împlinește 10 ani de existență, în anul care marchează 10 ani de când am devenit freelancer.

În galeria foto de mai jos puteți vedea ce mi s-a întâmplat în acea seară. În acest an, pe care încă nu l-ați văzut până la capăt, sper să vă arăt că am meritat voturile voastre.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Read more http://constanteanul.com/2014/gala-oamenilor-de-valoare-pentru-constanta-dupa-2-luni-si-2-saptamani/