Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Din păcate pentru locuitorii din Ivrinezu – Mare sau Mic, nu contează – vicepreședintele SUA, Joe Biden n-a venit în vizită în localitatea lor.

Dacă asta s-ar fi întâmplat, slujbașii statului român s-ar fi repezit cu buldozere, compresoare și bidinele să transforme bietul drum județean de câțiva kilometri dintr-o colecție de gropi într-o pistă de aterizare pentru navete spațiale. Dacă texanul ar fi pogorât cu armata lui de agenți secreți în mijlocul Dobrogei, e foarte probabil că alt vicepreședinte, de astă dată mai mic, Cristinel Dragomir n-ar fi ieșit să-i explice, insolent, că guvernul Ponta nu i-a dat bani să refacă asfaltul, așa că n-are decît să se hurducăie americanul până când îi iese pălăria prin plafonul mașinii sale blindate.

Da, îmi este tot mai clar că Biden este vinovat de starea drumului județean DJ 223, condiții în care ăștept un răspuns de urgență din parte Casei Albe la comunicarea publică făcută de primarul Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera, de care ține Ivrinezu:

“Primăria Peştera condamnă din nou, în mod public, INDIFERENŢA pe care autorităţile judeţene o manifestă faţă de locuitorii comunei! La aproape două luni de la protestul care a adus în faţa Consiliului Judeţean Constanţa peste 1.000 de oameni din comună pentru a atrage atenţia autorităţilor cu privire la starea jalnică a DJ 223, ne vedem nevoiţi, din nou, să tragem un semnal de alarmă cu privire la acest obiectiv! Stimaţi reprezentanţi ai judeţului Constanţa, DJ 223 a făcut prima victimă umană! Un om a murit într-un incediu pentru că pompierilor le-a trebuit mai bine de o oră să parcurgă cei 7km care despart Peştera de Ivrinezu Mare, drum care nu a mai fost reparat de 35 de ani! Nu este de înţeles cum puteţi să puneţi mai presus de interesele oamenilor din comuna Peştera orgoliile dumneavoastră politice şi interesele care guvernează sistemul de management al acestui judeţ! Indiferent de necazurile cu care noi, comunitatea din Peştera, ne confruntăm, dumneavoastră, cei care ar trebui să ne reprezentaţi la nivel judeţean, rămâneţi impasibili. Că vorbim despre cotele defalcate, că vorbim despre lemne pentru încălzirea şcolilor, că ne referim la inundaţii devastatoare sau că vorbim despre reparaţia drumurilor, primim de fiecare dată acelaşi răspuns din partea Consiliului Judeţean Constanţa: INDIFERENŢĂ, NEPĂSARE, IGNORANŢĂ! Din păcate, DJ 223 poate fi numit acum pe bună dreptate DRUMUL MORŢII! Câţi dintre dumneavoastră aţi venit măcar o dată, fie şi incognito, pentru a vă convinge că demersurile pe care le facem, plângerile noastre cu privire la starea deplorabilă a acestui drum nu sunt deloc exagerate?”

Să-ți fie rușine, Joe Biden!

Read more http://constanteanul.com/2014/da-senzational-joe-biden-e-vinovat-de-starea-drumului-spre-ivrinezu/