Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image În perioada 4-17 iunie, Auchan își întâmpină clienții cu Târgul de Bere creat special în 18 orașe și ajuns la a cincea ediție! Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 300 de tipuri și mărci de bere. Oferta este tentantă pentru cei cunoscători dar și pentru cei care vor să încerce ceva special. Desfășurat sub deviza «Explorează noi destinații pe harta mondială a berii» târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele: blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dar și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată. Vor fi prezente bine cunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari – Belgia, Germania – dar și din România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia.

Pentru ca serile cu prietenii și vizionarea meciurilor de fotbal să fie și mai plăcute, s-au pregătit și o gamă de produse complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile țărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare și alte surprize.

Peste 300 de tipuri și mărci de bere internaționale și românești. Bere brună din 13 țări. Bere neagră din 7 țări. Bere aromatizată din 7 țări. Bere nefiltrată din 9 țări. Bere roșie din 3 țări. 20 țări participante: Belgia, Germania, România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia. Sortimente diferite: albă, roșie, blondă, brună (pasteurizată și nefiltrată), neagră, aromatizată, fără alcool, nefiltrată.

Read more http://constanteanul.com/2014/targ-de-bere-la-auchan-constanta/