Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Cel mai important curs al anului pentru medicii cu specializarea Obstetrica-Ginecologie este programat a se desfasura in vara aceasta in statiunea Mamaia (judetul Constanta), in perioada 28-30 august, si este organizat de Spitalul Privat Isis.

Agenda cursului este orientata pe ecografia de trimestru I si II. Din program vor face parte demonstratii live sustinute de lectori, dar si de cursanti (aceasta fiind particularitatea cursului), vizand in special patologia malformatiilor fetale.

In prima zi se va pune accentul pe ecografia de trimestru I, in a doua zi pe ecografia trimestrului II si cordul fetal. In ultima zi a cursului se vor desfasura deonstratiile practice si va avea loc testarea cursantilor.

Totodata, se va organiza o masa rotunda cu prezentare de cazuri, reuniune la care vor lua parte renumiti medici din tara noastra.

Lectorii cursului sunt: dr. Marcin Wiechec (Polonia), dr. Agnieszka Nocun (Polonia) si dr. Razvan Stanca (Romania)

Limba oficiala a cursului este engleza.

Pentru participare, taxa este de 300 euro pentru inregistrare ca medic cursant (cu o disponibilitate de 50 de locuri / 3 zile) si de 200 euro pentru inregistrare ca medic “observer” (cu o disponibilitate de 20 de locuri / 2 zile).

Pe site ul oficial al cursului cei interesati pot gasi mai multe informatii, inregistrarea realizandu-se on-line la http://www.uacc.obgyn.ro/ro/

Read more http://constanteanul.com/2014/curs-pentru-medicii-obstreticieni-ginecologi-first-second-trimester-ultrasound-in-mamaia/