Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Radio Vacanța a lansat astăzi cea de-a cincea ediție a campaniei Brățara de Vacanță : Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța. Anul acesta campania se desfășoară până pe 1 septembrie și este sponsorizată de Vivat, din grijă pentru familia ta, cu susținerea Bionect și Acutil, având ca partener principal Societatea Nationala de Cruce Roșie România, filiala Constanța.

̋Este vorba despre o ediție spectaculoasă a campaniei Brățara de Vacanță : Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța, poate cea mai spectaculoasă de până acum. Voluntarii de la Crucea Roșie și Vivat vor ajunge în toate stațiunile de pe litoral și vor distribui gratuit 20.000 de brățări de vacanță. Aceeași idee bună se concretizează și în acest an, fiind astfel unul dintre evenimentele litoralului 2014 ̋, a declarat managerul Studioului Teritorial Radio Constanța – Radio Vacanța, Daniel Sîrbu.

̋Pe lângă faptul că vom fi pe toate plajele litoralului românesc, această brățara de vacanță le poate fi de folos familiilor care vin în vacanță, deoarece pe aceasta puteți trece elemente de identificare cum ar fi numărul de telefon al părintelui și numele copilului. În momentul în care copilul se rătăcește pe plajă, dacă el are pe mână această brățară cu numărul de telefon, poate fi găsit foarte ușor ̋ a precizat Adelina Tocitu, coordonator de proiect.

Ca o noutate, în acest an, ̋brățările de vacanță vor ajunge și în farmaciile independente semnalizate Vivat, din Staţiunea Mamaia, Eforie Nord, Costineşti, Saturn şi Venus ̋, a spus Dragos Paiu, specialist marketing Vivat, din grijă pentru familia. Totodată, brățările de vacanță vor fi şi în unităţile hoteliere care îşi vor dori acest produs, la recepţie.

Read more http://constanteanul.com/2014/bratara-de-vacanta-copiii-nu-se-pierd-ajung-la-radio-vacanta-al-cincilea-an-de-campanie/