Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

image Nu mă pronunț eu dacă este sau nu vinovat Nicușor Constantinescu, dacă a comis sau nu o prostie administrativă ce poate fi definită prin Codul Penal. E drept că mi-au auzit multe urechile, atât de la prietenii lui Nicușor, dar și de la dușmanii lui. Doar că oamenii nu se bagă la pârnaie după “mi-a spus mie cineva că”.

Dar, nici nu voi publica fotografiile cu cel poreclit Mistrețul, pentru temperamentul lui. Fiindcă, dincolo de lupta turbată între DNA și Nicușor Constantinescu, e o familie, este un băiat care, în mod natural, are ca exemplu în viață pe tatăl lui. Nu știu cine a avut ideea de a trimite presei aceste fotografii care fac turul României, dar nu voi participa la transformarea imaginii unui bărbat, unui tată cu supranumele de mistreț, într-un tablou cu degradare umană. Mă întreb cum trebuie să se simtă fiul lui în această situație. Nu știu dacă ideea unei asemenea desfășurări publice a fost a lui Nicușor, dar un prieten onest cred că ar fi trebuit să-l oprească să facă asta. Probabil că, aflat într-o stare de neinvidiat, poți să iei decizii oarecum disperate, dar prietenii adevărați sunt adevărați tocmai ca să te apere de tine însuți.

Codruța Constantinescu a publicat astăzi un mesaj pe Facebook, ajuns știre virală, pe baza unei întrebări puse de fiul său: “Mama, întreabă-i pe polițiști dacă am voie să merg la wc”… Vă invit să reflectați cam ce e în sufletul acelui băiat privind la terfelirea demnității masculine a celui ce este, cel mai probabil, modelul său în viață.

NU sunt prietenul lui Nicușor, dar cred că “nu-i totuna leu să mori ori câne-nlănțuit”.

PS Pentru eventualii cretini care se vor buluci să comenteze că-i doresc moartea lui Nicușor, prin versul de mai sus, am folosit o figură de stil.

Read more http://constanteanul.com/2014/motivul-pentru-care-nu-voi-publica-fotografiile-cu-nicusor-constantinescu/